True

1 jaar Rayon: Elke week een mooi cadeau

Na veel toeten en blazen mag Rayon deze maand 1 kaarsje uitblazen. Voor onze verjaardag krijg je elke week van februari een mooi cadeau* bij je boodschappen. Ontdek hier wat je te wachten staat.


*vanaf € 60 excl. bezorging, max. 1 cadeau per klant per week.

Kaasplankje Eigen Bodem & Brugge Oud t.w.v € 15

Met ons eerste cadeau hebben we onze plankenkoorts overwonnen. Geniet van een huiselijk kaasplankje met twee heerlijke Belgische kazen: de pittige Le Rouge van Eigen Bodem en de belegen klassieker van Brugge Oud.


Bij bezorging van 31/1 tot 4/2

Bestel je boodschappen ->

Aperopakket Tournée Minérale t.w.v € 15

In februari heffen we een niet-alcoholisch glaasje voor de start van Tournée Minérale. Met drie ronkende kombucha van Yugen, een pikant gembershot van Gimber en twee rebelgische zakken chips van Rebel: gerookte paprika en chilli citroen.


Bij bezorging van 7/2 tot 11/2

Bestel je boodschappen ->

Brauzz wasstrips t.w.v € 15

Nooit meer zeulen met een groot pak wasmiddel met de plasticvrije wasstrips van Brauzz. Voor grote wasjes, kleine wasjes, makkelijke wasjes en ecowasjes. Laat je trommel lekker draaien van geluk.


Bij bezorging van 14/2 tot 18/2

Bestel je boodschappen ->

Amuse lunchbox t.w.v € 35

Als kers op de verjaardagstaart krijg je een mooie en handige stapelbare lunchbox van Amuse. Handig om je droge croutons te scheiden van je slaatje of je boterhammen weg te houden van je versgesneden groentjes.


Bij bezorging van 21/2 tot 25/2

Bestel je boodschappen ->

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.