Koken met venkel
Die anijssmaak is leuk, maar wat moet je er verder mee? Als deze knollige jongen je moeilijk kan inspireren, is de zuiderse keuken een prima begin.
Penne met Griekse pesto
Chef Claire gaat aan de slag met onze groene pesto en leukt hem op met enkele smaakmakers, zoals venkel. Het resultaat? Een bordje dat naar Griekenland smaakt.
Naar het receptPizza bianca met Provençaalse worst en venkel
Tijd voor de ultieme zomerpizza! Deze 'witte' pizza is er eentje zonder - inderdaad - de traditionele tomatensaus. Met zure room als basis. De bodem is bekleed met venkel, Provençaalse worst en basilicum.
Naar het receptGroen in seizoen
Vegetarische paella met paprika
Een traditionele Valenciaanse paella in een veggie jasje. En een knipoog naar de Israëlisch-Britse kok Ottolenghi! Er geldt één gouden regel: neem je tijd. Laat de groenten zachtjes fruiten en de smaken rustig vrijkomen.
Naar het receptBlinde vink a la Italiano met Toni
Ongezien heerlijk en eenvoudig recept met kalflapjes, venkel en een Italiaanse temperament. Zou Toni de witte pens daar voor iets tussen zitten?
Naar het recept
Recepten
Ontdek onze recepten
- Nieuw
- Promo
- Bestverkocht
- Groenten
- Fruit
- Vlees, kip en alternatief
- Vis
- Charcuterie en salades
- Kant-en-klaar
- Zuivel, plantaardig en eieren
- Kaas
- Ontbijt en zoet beleg
- Brood en gebak
- Noten, pitten en zaden
- Koek, chocolade en snoep
- Chips en aperitiefhapjes
- Pasta, rijst en wereldkeuken
- Olie, sauzen en kruidenierswaren
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Bier, cider en aperitief
- Water, frisdrank en sappen
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Hygiëne en verzorging
- Huishouden
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
