True

Balls & Glory

Gent, Oost-Vlaanderen

Handgedraaid, ovengebakken en helemaal Belgisch: zo moeten balletjes voor Wim Ballieu zijn. 


In 2012 deelde Wim voor het eerst zijn idee aan enkele vrienden. Hij ging een restaurant openen met op de menukaart alleen ‘stoemp en ballekes’. Zijn vrienden verklaarden hem zot en zeiden dat hij er ook de ballen niet voor had. Daar trok Wim zich dan weer geen ballen van aan.


Intussen telt Balls ‘n Glory zes restaurants, en er zijn er nog meer op komst. Maar wie er liever thuis van geniet, bestelt ze gewoon bij Rayon.


Hoe die ballen van Wim smaken? Verrassend vegan, met Belgische bloemkool, rode kidney boontjes en champignons. Of nostalgisch klassiek, met varkensvlees van de Zwalmbeekhoeve in Munkzwalm. Met hun krokante korst en smeuïge vulling zijn het in elk geval moeiteloos de beste balletjes van België. 



Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.