True

De Trog 

Ieper, West-Vlaanderen

De Bio-bakkerij De Trog kan terugblikken op een indrukwekkende geschiedenis: het begon in de jaren 70 met een pittoresk bakkerswinkeltje in Brugge, waar het gezonde volkorenbrood vlot over de toonbank ging. 


Intussen is De Trog een bakkersatelier van imposante omvang met een team van ambachtelijke bakkers onder leiding van Henri Durnez. Het team volgt nog steeds dezelfde filosofie van Hendriks grootvader: biologisch, met respect voor de rijstijden en met zuurdesem als basis. 


De Trog heeft zijn desem een naam gegeven: Henri. De rijzende ster wordt al 40 jaar elke dag gevoed en vertroeteld. In 2019 mocht De Trog een nieuwe mijlpaal vieren: de bakkerij slaagde erin om de productie volledig C02-neutraal te maken. 


Innovatie en ambacht gaan bij deze bakker hand in hand. En Henri zag dat het goed was. 


 

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.