True

Ranobo

Turnhout, Antwerpen


Noten, pitten, zaden, crackers en gedroogde vruchten: Ranobo ken je van de donkergroene zakjes met hapklare snackjes. Die scoren hoog in de categorieën lekker en gezond, en met Turnhout als uitvalsbasis is het bedrijf ook nog eens lokaal. Van een jackpot gesproken.


Ranobo is koploper in notenleer en gedroogde vruchtenkunde: het warme team loopt over van kennis, ervaring en passie voor zijn producten. Het eerste zaadje werd geplant in 1994 met een winkel in Turnhout. Bijna 30 jaar later opereren ze nog steeds vanuit het hart van de Kempen, met meer dan 100 productsoorten in verschillende uitvoeringen, en Benelux en Frankrijk als afzetmarkt.


Bij Rayon hebben we veel noten op onze zang als het over merken gaat die kwaliteit en een plezante werkomgeving combineren. We houden bovendien van Ranobo's innovatiedrang, met een biologische productlijn en een ecologische bedrijfssite, inclusief bijenkasten. En we lopen warm voor hun wasabinoten, dappere vijanden van onze namiddagdip.Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.