True

REBEL

“Wat zou je zelf beter doen?” Op die vraag antwoordt de Haspengouwse coöperatieve STG: ‘chips maken’. En gelijk hebben ze. Met superieure ingrediënten, milieuvriendelijke productie en vooral: een smaak om duimen en vingers bij af te likken, verdient REBEL Chips een plekje in jouw voorraadkast.


REBEL Chips ontstond als testproject van de Société om haar activiteiten te diversifiëren. De groep landbouwers verenigt zich sinds 2000 als pioniers in duurzame aardappelteelt. Zo pakken ze de bewaring efficiënt aan: tegen 2030 willen ze 100% zelfvoorzienend zijn. Samen telen ze meer dan 30 rassen. Hun bijna mystieke band met de grond van de streek zorgt voor respect voor de aarde, haar producten en hun fans.


De chips van REBEL smaken heerlijk traditioneel: ze worden gebakken in de pan met enkel natuurlijke ingrediënten. Zo knapperig ook, dat hun verpakking niks moet compenseren: die is vrij van metaalfolie. Vier van de REBEL-chipssoorten vind je in de rekken van Rayon, en de voorraad is gevuld. Wel, voorlopig toch: we zoeken koortsachtig naar een gelegenheid om het volgende zakje open te trekken.Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.