True

The Good Roll

Noem het atomic habits of kleine beetjes: ze veranderen jouw leven en vooral, ze helpen de wereld. Dat is waar het om draait bij The Good Roll, toiletpapier dat vriendelijk is voor bomen, billen en basisvoorzieningen. Oh, en bankrekeningen.


The Good Roll groeide, zoals de beste ideeën, uit frustratie: toiletpapier vreet bossen leeg (27.000 bomen per dag, om precies te zijn), en toch hebben 3,6 miljard mensen geen toegang tot veilig en schoon sanitair. Om die twee vliegen in één klap te vangen, ontwikkelde The Good Roll zijn uniek win-winconcept: de 100% boomvriendelijke toiletrol, waarvan de helft van de winst naar de bouw van duurzame toiletten in Afrika gaat.


Gemaakt van Europees gerecycleerd papier is een Good Roll vrij van chloor, kleur- en geurstoffen. Ze heeft dubbel zoveel vellen als haar gebleekte concurrenten, en is dus een hoop voordeliger. De plastiekvrije verpakking (oh, die verpakking!) gebeurt bovendien door een sociale onderneming. Het juiste én het mooiste doen, gaan bij The Good Roll hand in hand. Proper gewassen, natuurlijk.


Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.