True

Poké bowl met zalm, avocado, komkommer en radijs

      

Bereiding

30-35 min.

  • Maak de marinade voor de zalm: mix de helft van de knoflook, ⅓  van het limoensap, de helft van de chilipeper, enkele takjes koriander, misopasta, aangegeven hoeveelheid arachideolie en sojasaus tot een gladde saus. Laat hierin de zalmfilets gekoeld marineren tot verder gebruik.

  • Mix intussen bloemkool fijn tot couscous. Voorzie ongeveer 200 g per persoon. 

  • Haal de zalmfilets uit de marinade en houd de marinade als dressing. 

  • Dep de zalmfilets af met keukenpapier. Bak de filets in een hete pan met olijfolie, bak de filets zeer kort langs beide kanten. Haal uit de pan en hou apart tot verder gebruik.

  • Roerbak in dezelfde pan van de zalmfilets, de bloemkool en overige chilipeper, knoflook en limoensap gedurende 2 à 3 minuten. Breng op smaak met koriander, peper en zout.

  • Snijd de zalmfilets in mooie plakjes en serveer met de bloemkoolcouscous, radijzen, komkommer, extra koriander. Besprenkel net voor het serveren met de marinade en sesamzaadjes.

Voeg meteen alle ingrediënten toe aan je mandje

Voor 18 uur besteld, morgen in huis

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.