True

Schelvisgratin

Schelvis heeft een zachte smaak en is makkelijk te bakken. Ideaal als smaakmaker in dit hartig ovengerechtje met spinazie en verse room.

-> Volgende recept: Auberginetaart          

Bereiding

55 min.

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.

  • Stoof het teentje look in wat olijfolie samen met de spinazie. Laat uitlekken in een vergiet wanneer de blaadjes geslonken zijn.

  • Leg de vis in stukken in een beboterde ovenschaal. Kruid met peper en zout en schep de spinazie erover.

  • Meng de room door de zure room en kruid het mengsel met peper en zout. Voeg wat nootmuskaat toe en schenk alles over de spinazie en de vis.

  • Kneed de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa en strooi over de spinazie. Laat de schotel 30-35 minuten garen in de oven.

Voeg meteen alle ingrediënten toe aan je mandje

Voor 18u besteld, morgen in huis

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.