Schelvisgratin
Schelvis heeft een zachte smaak en is makkelijk te bakken. Ideaal als smaakmaker in dit hartig ovengerechtje met spinazie en verse room.
-> Volgende recept: AuberginetaartBereiding
55 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Stoof het teentje look in wat olijfolie samen met de spinazie. Laat uitlekken in een vergiet wanneer de blaadjes geslonken zijn.
-
Leg de vis in stukken in een beboterde ovenschaal. Kruid met peper en zout en schep de spinazie erover.
-
Meng de room door de zure room en kruid het mengsel met peper en zout. Voeg wat nootmuskaat toe en schenk alles over de spinazie en de vis.
-
Kneed de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa en strooi over de spinazie. Laat de schotel 30-35 minuten garen in de oven.
Voeg meteen alle ingrediënten toe aan je mandje
Voor 18u besteld, morgen in huis
- Nieuw
- Promo
- Nieuw 🔥
- Fruit
- Groenten
- Vlees
- Vis
- Zuivel en eieren
- Veggie en vegan
- Kant-en-klaar
- Noten, pitten en zaden
- Ontbijtgranen en beleg
- Brood en gebak
- Koekjes, zoet en snoep
- Apero, zout en hartig
- Kruidenierswaren
- Rijst, pasta en granen
- Kruiden en smaakmakers
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Dranken
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Non-food
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
